Ders seçimleri ve kurum dışı ders alma ile ilgili önemli duyuru

Ekteki dosyada görüleceği üzere, bölüm ders kataloğumuzda dersin dili İngilizce olarak görülen derslerin, başka kurum veya bölümlerden ders içeriği aynı olsa bile Türkçe olarak alınması durumunda, bu dersler Mühendislik Fakülte Kurulu kararı gereği eşdeğer olarak sayılmayacaktır. Dönem içinde veya yaz okulunda kurum dışından  veya başka bölümlerden ders almayı planlayan öğrencilerin bu duruma dikkat etmesi gerekmektedir. Kurum dışından ders alınmadan önce mutlaka ilgili formlar vasıtasıyla yönetimden onay alınması gerekmektedir. Bundan sonraki dönemlerde ders seçimlerinin de bu durum göz önüne alınarak yapılması önerilmektedir.

Attached files:
Koşul.pdf