Mesleki seçmeli dersler için alınması önerilen dersler
Mesai Saatleri Dışı Laboratuvar Rezerve hk.
Senato Kararı(Ders Ön Koşulları hk.) Duyurusu
YÖK Yeni Sınav Sistemi Duyurusu
2018-2019 Önkoşul Tablosu
2017-2018 % 30 ve %100 programların katalog ve öğrenci işleri tarafından güncellenen intibakları
Endüstri Mühendisliği-2 Stajı ile ilgili duyuru
2017-2018 Akademik Yılı ENM 427-ENM 428 danışman atamaları
Staj Başvuru Formu
Ortak Çalışma Laboratuvarı (ORLAB) Bilgisayar İsteği Formu
2015-2016 İntibak ve Katalog Bilgileri
2015-2016Öğretim yılı Güz ve Bahar dönemi ders programlarındaki zorunlu değişilikler
Seçmeli ve Mesleki Seçmeli dersler hakkında açıklayıcı bilgiler
Eski ders programları
2012-2013 Ders İntibakları
Previous PageNext Page

Mesai Saatleri Dışı Laboratuvar Rezerve hk.

"İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) gereği, Fakültemizin ve kişilerin güvenliğinin sağlanması amacı ile Fakültemiz Bölümlerinde bulunan laboratuvarlarda mesai saatleri dışında çalışılacak olunması durumunda, 1 Mart 2018 tarihinden itibaren uygulanacak şekilde, günlük, haftalık veya dönemlik olarak zamanların belirlenerek, ekte gönderilen Mesai Saatleri Dışı Laboratuvar/Atölye Çalışma İstek Formunun iki nüsha halinde doldurularak ilgili kişilere onaylatılması ve bir nüshanın Kimya Mühendisliği Bölümü girişinde bulunan Fakültemiz güvenlik birimine teslim edilmesi diğer nüshanın ise çalışmayı yapacak kişilerde bulundurulması gerekmektedir.

Published on: Friday, March 2, 2018
Will be published until: No Deadline