Lisansüstü Seminer - 4 Aralık Cuma 11:00
YL-Doktora Bölüm Öğretim Üyeleri Tanıtımı
Lisansüstü Seminer Programı - 13 Kasım Cuma
ENM 427- ENM 428 Dersleri rapor toplama tarihleri
2020-2021 Güz dönemi uzaktan eğitimle yapılacak derslerimiz hakkında bilgilendirme
Seminer Serisi - Lisansüstü öğrencilerin ve özellikle Seminer dersini alanların dikkatine
Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencileri için Önemli Bilgiler
2020-2021 Lisansüstü Ders Programları
TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları Bölge Değerlendirme Sonuçları Açıklandı

1-Bu donem derslerimiz mergen.anadolu.edu.tr adresindeki uzaktan egitim web portali uzerinden yapilacaktir. Kullanım ile ilgili öğrencilere ESTÜZEM tarafından 7 Ekim 2020 tarihinde eğitim verilecek olup tüm öğrenciler gerekli kullanım unsurlarını öğrenerek dersi takip etmekle yükümlüdür (http:\\estuzem.eskisehir.edu.tr). Öğretim elemanı tarafından yapılması durumunda canlı derslerle ilgili detaylar ilgili dersin duyurularından takip edilmelidir.

2-Dersin takibi için gerekli bilişim altyapısını temin etmekle öğrenciler yükümlüdür.

3-Ölçme değerlendirme süreçlerinde sınav için online olmak ve öğretim elemanının talep ettiğinde kamera/ses bağlantılarını sağlamakla öğrenciler sorumludur. İlgili altyapının dönem başı itibariyle her öğrenci tarafından sağlanması sürecin sağlıklı ilerlemesi açısından önem arzetmektedir.

Published on: Saturday, October 3, 2020
Will be published until: Thursday, December 17, 2020