Staj Raporlarının Teslimi
Öğrenci Temsilciliği Hakkında
MERGEN/ESTUZEM TEKNİK SORUNLAR
Proje Tabanlı Staj ilanı
2020-2021 Güz dönemi uzaktan eğitimle yapılacak derslerimiz hakkında bilgilendirme
Türk Eğitim Vakfı Burs Başvuruları Başlamıştır
Seminer Serisi - Lisansüstü öğrencilerin ve özellikle Seminer dersini alanların dikkatine
6 Ekim Oryantasyon Etkinlikleri (2.3.4. sınıflar ve lisansüstü öğrenciler için)
6 Ekim Oryantasyon Etkinlikleri (1. sınıflar)
Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencileri için Önemli Bilgiler
2020-2021 Lisansüstü Ders Programları
Seviye Tespit Sınavı (STS) ve Yeterlik Sınavı (YTS) Hakkında Duyuru
TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları Bölge Değerlendirme Sonuçları Açıklandı

Ankara, Erzurum, İstanbul ve Konya olmak üzere dört bölge merkezinde düzenlenen 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları’nda toplam 400 proje 175 jüri üyesi tarafından değerlendirildi.

Yapılan bölge değerlendirmeleri sonucunda her bölgede 30 birincilik (finalist) ve her alanda bir ikincilik ile bir üçüncülük ödülü sahibini buldu.

Final yarışmasına 9 alanda toplam 120 proje katılmaya hak kazandı.

Final değerlendirmeleri 9-10 Eylül 2020 tarihlerinde çevrimiçi olarak yapılacak olup, ödül alan projeler TEKNOFEST kapsamında Gaziantep’te sergiye davet edilecektir.

Eskişehir Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencilerimizden Mert Erdinç ve Beyza Nur Üzeyiroğlu, Doç. Dr. Zehra Kamışlı Öztürk danışmanlığından yürüttükleri “KENTSEL GERİ DÖNÜŞÜM ATIK YÖNETİMİ İÇİN BELİRSİZ TALEPLER ALTINDA ARAÇ ROTALAMA PROBLEMİNE YÖNELİK MATEMATİKSEL VE SEZGİSEL ÇÖZÜM YAKLAŞIMLARI” başlıklı bitirme tezi projeleri ile “Akıllı Şehirler ve Ulaşım” kategorisinde İstanbul bölge üçüncüsü olmuşlardır.

Öğrencilerimizi kutluyoruz.

Published on: Monday, September 7, 2020