ENM427-ENM428 Bitirme tezlerinin final raporları hk.
"13. Proje Fuarı ve Yarışması" ve "1. Mühendislik Fakültesi Öğrenci Konferansı" proje bilgi formları
Öğrenci İşleri Yeni E-posta Adresi
Endüstri Mühendisliği Uzaktan Akademik Staj Uygulama Esasları
"13. Proje Fuarı ve Yarışması" ve "1. Mühendislik Fakültesi Öğrenci Konferansı" (Online olarak Zoom Platformunda)
13. Proje Fuarı ve Yarışması (Online) & 1. Mühendislik Fakültesi Öğrenci Konferansı (Online) Görevli Talebi
2020-2021 Güz Bitirme Projesi (Enm 427) danışman tercihleri
Endüstri Müh - Online Öğrenci Buluşmaları - 2 Mayıs Cumartesi
Kayıt Dondurma
Uzaktan Eğitim Faaliyetleri ile ilgili Kararlar
Endüstri Mühendisliği Lisansüstü Seminer Serisi

Endüstri Müh - Online Öğrenci Buluşmaları - 2 Mayıs Cumartesi

Merhaba Arkadaşlar,
Sizlerin de bildiği gibi 16 Mart 2020 tarihi itibariyle Pandemi nedeniyle Ülkemizde ve Üniversitemizde yüzyüze eğitime ara verildi. Üniversitemizde eğitim öğretim faaliyetleri 06 Nisan 2020 tarihi itibariyle uzaktan eğitim ile tekrar başlatıldı. Yaklaşık 1,5 aydır derslerimiz ve toplantılarımız uzaktan yürütülmekte. Biz de, dekanlık koordinatörlüğünde, öğrencilerimizle bu süreçte iletişime geçmek ve sormak istedikleri sorular için 2 Mayıs Cumartesi günü saat 10:00'da Zoom üzerinden bir görüşme planladık ve sizleri de bu toplantıya davet ediyoruz. Toplantının amacı; Öğrencilerimizi bölüm yönetimleri ve öğretim elemanlarımızla biraraya getirmek ve uzaktan eğitimle ilgili çeşitli konularda bilgi paylaşımı yaparak öğrencilerimizin sorularını cevaplamak olacaktır. Zoom görüşmesi ile ilgili bilgiler aşağıdadır, katılımlarınızı rica ederiz.
Toplantı Zamanı: 2 Mayıs Cumartesi, Saat 10:00
Meeting ID: 995 3351 7576