Enm 428 Bitirme Projeleri, Proje Fuarı ve Öğrenci Konferansı

Merhaba,

Enm 428 Bitirme Projeleri için bu dönem sonunda 12 Mayıs 2020 tarihinde Eskişehir Sanayi Odası'nda Mühendislik Fakültesi'ndeki tüm bölümlerde yapılan bitirme projelerinin poster sunumlarını yapacakları Proje Fuarı etkinliği düzenlenecektir. Bu fuarda yapılan değerlendirme sonucunda her bölümde ilk üç sırayı alan projeler 13 Mayıs 2020 tarihinde Mühendislik Fakültesi Seminer Salonu'nda düzenlenecek olan Öğrenci Konferansı'nda proje sunumlarını yapacaklardır. 14 ve 15 Mayıs tarihlerinde ise bölümde Endüstri Münendisliği Bölümü Enm 427-428 bitirme projesi sunumları yapılacaktır. Bitirme projesi derslerini alan öğrencilerin bu takvime göre hazırlıklarını yapması, 12 Mayıs tarihinden en az bir hafta önce poster ve sunum dosyalarını hazırlamaları istenmektedir. Enm 428 dersini alan tüm öğrencilerin Proje Fuarı'na katılımı zorunludur.

Published on: Monday, February 24, 2020
Will be published until: Friday, May 15, 2020