Attention to all 2nd, 3rd and 4th grades- Department's Student Opinions Questionnaire

Değerli Öğrenciler,

Bölümümüzün hedeflerine ulaşmadaki yeterliliğin değerlendirilmesi ve verilmekte olan eğitim ve öğretimin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen ve ilişikte sunulan  “2019-2020 Öğretim yılı Bölüm Öğrenci Görüşleri” anket formunu tüm 2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerimizin mutlaka doldurması ve en geç 13 Aralık Cuma günü saat 16:00’ya kadar Bölüm Sekreterliği’ne (bizzat Aysun BEKTAN Hanıma) imza karşılığı teslim etmesi gerekmektedir. Doldurduğunuz anket formunun titizlikle inceleneceğini bilmenizi isteriz. Bu doğrultuda, tüm anketler gizlilik içerisinde değerlendirilecek, hangi anketi kimin verdiği belli olmayacak şekilde toplanacak ve sadece anketi teslim ettiğinize dair imza alınacaktır. Kendi kişisel görüşlerinizle anket sorularına vereceğiniz yanıtların doğruluğu ve hiçbir soruyu yanıtsız bırakmamanız doğru sonuçların elde edilebilmesi ve doğru değerlendirmenin yapılabilmesi açısından önem arz etmektedir. Ayrıca, anketini 13 Aralık 2019 tarihine kadar teslim etmeyen öğrencilere ilgili anket yoğun geçen final sınavları sürecinde uygulanacağından sınav sürecinizde rahatsızlık verecek bir durum yaşamamanız adına anketinizi yukarda belirtilen zamana kadar teslim etmeniz önemlidir.

Konuyla ilgili bilgi/soru için : Araş.Gör. Şura TOPTANCI, Araş. Gör. Banu İÇMEN ERDEM.

Published on: Friday, November 15, 2019
Will be published until: Monday, December 30, 2019