LC Waikiki Kampüste Etkinliği (İşe Alım ve Staj Fırsatı)

LC Waikiki işe alım ve staj fırsatlarıyla kampüse geliyor! "LC Waikiki Kampüste" etkinliği için 27 Kasım 2019 saat 15.00'da Öğrenci Merkezi Salon 2009'da buluşuyoruz. Etkinlik öncesinde lcwaikiki@kampustenevar.com adresine CV gönderen 3. ve 4. sınıf Endüstri Mühendisliği üniversite öğrencilerinden 4. sınıf öğrenciler LC Waikiki'nin gerçek işe alım sürecini deneyimleme hatta Lc Waikiki’de çalışma fırsatından, 3. sınıf öğrenciler de staj imkanlarından yararlanabilecek! Sen de bu benzersiz deneyimde yer almak istersen kulübümüzün instagram hesabı /estuevk ‘ya mesaj atabilirsin. Ayrıca 15.00-17.00 saatleri arasında yapılacak sunumlarda 30 kişiye 75 TL değerinde LC Waikiki hediye çeki hediye edilecektir. Etkinlik kontenjanı sınırlıdır.

*LCW 1000 kişilik bir işe alım yapacaktır bu nedenle mülakatlar işe alım simülasyonu değil, gerçek değerlendirmeler olacaktır.
**Etkinlik 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin katılımına açıktır.

Endüstri ve Verimlilik Kulübü

Attached files: